İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Bellona
  3. Güzel Bir Servis İçin Bellona Zigon Sehpa Modelleri

Güzel Bir Servis İçin Bellona Zigon Sehpa Modelleri

Bellona Dekora Zigon Sehpa Modelleri

Zigon sehpalar hemen hemen her evde bulunmakta olan eşyalardandır. Bu model sehpaların amacı sunum yapmayı kolaylaştırmaktır. En yaygın amacı ise servis ve sunum yapılırken tabak, bardak gibi malzemelerin düz bir yerde durmasını sağlamaktır. Zigon sehpaların başka bir özelliği de alandan tasarruf edilmesini sağlamasıdır. İç içe geçebilme özelliği ile birçok sehpanın aynı yerde durması ve daha az yer kaplaması gibi avantajlı bir durum elde edilir. Zigon sehpa modelleri birçok mobilya markasında vardır. Bellona da zigon sehpa modelleri üretimi ve satışı yapan markalardandır. Bellona zigon sehpa modelleri arasında yer alan modeller: Violet zigon sehpa modeli, Vivent zigon sehpa modeli, Vienza zigon sehpa modeli, Dekora zigon sehpa modeli, 519 zigon sehpa modeli, Romeo zigon sehpa modeli, 510 zigon sehpa modeli, Venturo zigon sehpa takımı, Venturo zigon sehpa modeli, Valentina zigon sehpa modeli, 506 zigon sehpa modeli, Samara zigon sehpa modeli, Violin zigon sehpa modeli, Style zigon sehpa modeli, 501 zigon sehpa modeli, Cordoba zigon sehpa modeli, Z-302 zigon sehpa modeli, Z-301 zigon sehpa modeli, Valdes zigon sehpa modeli ve Lisbon zigon sehpa modeli olarak sıralanabilir. Modeller farklı renklerde ve özelliklerdedir. Genellikle yüksek ayak yapısına sahip olan zigon sehpa modelleri kişilerin zevk ve beğenisine uygun olarak seçilebilmektedir.

Violet zigon sehpa modeli beyaz ve vizon renklerinden oluşmaktadır. Ayak kısmında ahşap görünüm esas alınmıştır. Vivent zigon sehpa modeli hardal ve kahverengi renklerden oluşmaktadır. Sehpanın yüzeyi hardal renginde iken ayak kısmı kahverengi renktedir. Vienza zigon sehpa modeli vizon renginden oluşmakta olan bir modeldir. Ayrıca orta sehpanın yüzeyinde turkuaz, küçük sehpanın yüzeyinde de beyaz renk kullanılmıştır. Dekora zigon sehpa modeli beyaz ve kahverengi renklerden oluşmaktadır. Ayak kısmında kahverengi, yüzey kısmında beyaz renk kullanılmıştır. Sehpa oldukça sade bir görünüme sahiptir. 519 zigon sehpa modeli metal ayak tasarımına sahip olan bir modeldir. Model içerisinde yer alan sehpalar beyaz ve pembe yüzey rengindedir. Romeo zigon sehpa modeli tamamen beyaz renkli olan bir modeldir. Model üzerinde çok fazla detay bulunmamaktadır. 510 zigon sehpa modeli turkuaz, pembe ve beyaz sehpalardan oluşmaktadır. Venturo zigon sehpa modeli ve Venturo zigon sehpa takımı ise kahverengi ve krem renklerden oluşmaktadır. Valentina zigon sehpa modeli ve Violin zigon sehpa modeli tamamen beyaz ve detaysız bir modeldir. 506 zigon sehpa modeli kahverengi ve krem renklerden oluşan sade ve şık bir modeldir. Samara zigon sehpa modeli beyaz ve turkuaz renklerden oluşmakta olan bir modeldir. Style zigon sehpa modeli tamamen kahverengi renkten oluşmaktadır. 501 zigon sehpa modeli kahverengi yüzeyli ve metal ayaklı olan bir modeldir. Cordoba zigon sehpa modeli beyaz yüzeyli ve kahverengi ayaklı bir modeldir. Z-302 zigon sehpa modeli tamamen beyaz ve kalın yüzeyli olan bir modeldir. Z-301 zigon sehpa modeli tamamen koyu kahverengi olan bir modeldir. Valdes zigon sehpa modeli ve Lisbon zigon sehpa modeli ise tamamen beyaz renkten oluşan sade modellerdir. Bu modeller genellikle canlı renkler ve metalik aksesuarlar ile birlikte kullanılmaktadır. Siz de Bellona zigon sehpa modelleri ile ilgili bilgi edinmek için yazımızdan yararlanabilirsiniz.

Not; Zigon sehpa modellerinin fiyatlarını öğrenmek için ve bu sehpalar hakkında detaylı bilgi almak için alttaki resim galerisini inceleyebilirsiniz. İlk resme tıklayarak ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

Bellona Zigon Sehpa Modelleri detaylı inceleme

Yorum Yap

Yorum Yap